Den bedste hosting løsning

Skrevet af den 5 aug, 2013 |


Da jeg skulle have lavet et dk host af min nuværende hjemmeside, brugte jeg rigtig lang tid på, at finde ud af, hvilken hosting løsning der var den bedste for mig. Til sidst fandt jeg frem til en hjemmeside, som havde den hosting pakke jeg lige gik og ledte efter, og så var priserne endda ret lave og servicen helt i bund. Jeg var derfor ikke et sekund i tvivl om, at det var der jeg skulle vælge at få min hjemmeside hostet. Selve designet på hjemmeside fik jeg en af mine rigtig gode venner til at lave. Han er virkelig dygtig til alt sådan noget grafisk arbejde og ikke mindst at kode hjemmesider. Jeg er nu mere til alt hvad der angår marketing og salg i stedet. Men det er godt, at vi har hver vores stærke sider.

Hosting hos Athena

En hjemmeside der fremmede salget

Da han var færdig med at designe min hjemmeside, gav jeg ham adgang til der hvor jeg havde købt hosting, så han kunne ligge alt det hele derover, inden jeg offentliggjorde min hjemmeside. Selve min dk host havde jeg rent faktisk købt lang tid før min ven overhovedet gik i gang med designet, så jeg havde forberedt en masse, til at det bare var designet som skulle laves færdigt. Efter mit firma kom online, har salget virkelig taget fart og jeg har tjent rigtig mange penge lige siden.