Bliv endnu smukkere med laserbehandlinger

Skrevet af den 31 jul, 2015 |


Enhver person fortjener at føle sig smuk. At en person har god selvtillid er meget vigtigt. For ofte går god selvtillid og livsglæde hånd i hånd. Ens indre velvære har noget at gøre med ens ydre velvære. Derfor er det helt normalt at man forkæler sig selv, og tager et kik forbi en skønhedsklinik engang imellem.

Kosmetisk laserbehandling

Der findes mange måder, hvorpå man kan pleje sit udseende. Man kan gå i det tøj, man synes er pænt og som man føler sig komfortabel i, man kan have sminke på (hvis man er kvinde) og sætte håret. Men man kan også få en laserbehandling. Med en laserbehandling kan man få reduceret, eller i mange tilfælde helt vinke farvel til:
– Uønskede hår (permanent hårfjerning)
– Karsprængninger
– Pigmentforandringer
– Rynker
– Slap hud
– Aknear
– Akne
Behandlingerne kommer fra ren lysenergi.

Laserbehandling til at fjerne uønskede hår

Når man får lavet permanent hårfjerning, ødelægges hårsækken ved laserens varme lys. Det kaldes permanent hårfjerning, fordi resultatet er permanent, da de ødelagte hårsække ikke danner nye hår. Ofte kræver det hele behandlinger, før permanenthårfjerning kan have effekt. Men så er man fri for at barbere ben eller uønskede hår andre steder på kroppen resten af livet. Huden forbliver blød, og er fri for ridser fra barberskraberen.

Laserbehandling af akne, aknear, rynker, slap hud, karsprængninger og pigmentforandringer

Disse behandlinger stimulerer huden til at danne nye celler, som erstatter de gamle celler. Laseren arbejder både i underhud og i overhud. Derfor får man en stor effekt ud af behandlingerne, og resultatet er fantastisk med land holdbarhed.

Få en laserbehandling hos Cosmolaser & Skønhedsklinik

Cosmolaser.dk er en skønhedsklinik, som laver laserbehandlinger og arbejder ud fra effektive teknikker. Klinikken er godkendt af sundhedsstyrelsen. Skønhedsklinikken har kun læger og sygeplejersker, som laver behandlingerne. Ønsker man råd og vil høre mere om behandlingerne, pris og varighed, kan man booke en gratis konsultation hos klinikken.