Brug af erotisk legetøj

Skrevet af den 5 maj, 2016 |


En beskrivelse af erotisk legetøj

Mange danske kvinder gør brug af dildoer, det er især kvinder i alderen mellem 18 og 28. Alle kvinder kan bruge en dildo, og de findes i rigtigt mange forskellige størrelser, former og farver, så man kan sige at der er lidt for enhver smag. En dildo er ikke det eneste stykke erotisk legetøj, en kvinde kan bruge, der er næsten ingen grænser for hvad, man kan bruge erotisk legetøj til, der er nemlig ikke nogle speciel måde, man skal bruge det på.

En dildo er menneskets, mest brugte sexlegetøj og som nævnt tidligere ingen grænser for hvilke former og størrelser de har. Der er nogle ting man skal huske når man køber erotisk legetøj : Man skal sørge for at finde ud af hvad man gerne vil have, så man ikke køber et buttplug hvis man gerne vil have en dildo. Så skal man sikre sig at det har den størrelse man gerne vil have. Man skal også huske på at formen skal passe, til en eget jeg. Man skal bruge glidecreme til det meste erotiske legetøj, så det nemmere kan komme ind og ud.

Mange ældre mennesker har nogle fordomme omkring erotisk legetøj, da de bare mener at man skal finde sig en mand, også bruges hans “erotiske legetøj”, og hvis man ikke har en mand eller kæreste, så kan man bare undlade, at “lege” med sig selv. Der er nogle mennesker, som mener at det at det er meget sundt, at have “samleje” med noget som er rent, så er der nemlig mindre mulighed for at få kønssygdomme, og andet af den slags.

En forsker siger, at det er sundt at “lege” med erotisk legetøj, da det ikke kan give en urenheder, omkring kønsorganerene, da det meget nemt kan være en af årsagerne til kønssygdomme, som er rigtigt svære at komme af med. Han har dog et råd til folk, som har samleje, med folk de ikke kender så godt, man skal altid huske kondom.