Dataloggere – den optimale måde at logge data

Skrevet af den 31 maj, 2016 |


Smart og effektivt udstyr

Man finder et stort og forskelligartet udvalg af Dataloggere hos LTM.as. Det er her muligt at finde mange forskellige slags til mange forskellige former for anvendelse. Så uanset hvilke behov man har, så er det helt sikkert muligt at finde frem til den rette løsning her. Dataloggere findes i mange forskellige varianter, og man kan blandt andet få strøm-, fugt-, energi – og spændingsdatalogger her samt mange, mange flere forskellige varianter.

Mange forskellige modeller

Dataloggere kan man her finde i omkring 300 forskellige varianter, hvor det ligeledes er muligt også at finde noget tilbehør til. Man kan få en en datalogger, som har flere kanaler eller få kanaler, en som er trådløs, en som er prober samt en med software og PC kabler. Så der er altså mange forskellige muligheder at vælge imellem. På denne måde kan man finde frem til den helt rette løsning.

Et stort udvalg af temperaturprodukter

Hvis man er på udkig efter et nyt Termometer, så kan man finde et stort udvalg her. Man kan vælge mellem mange forskellige slags alt efter hvilken type behov, som man har. Termometer med infrarødt eller som er trådløst er muligt at finde her. Der er også mange andre muligheder at vælge imellem. Blandt andet kan man finde et til stegning, et til akvariet eller noget helt tredje.

Forskellige slags test

Man kan med en ph tester teste ph-værdien i forskellige sammenhænge. Her får man noget måleudstyr, som er særdeles velegnet til at foretage gode og præcise målinger. Når man sætter sig for at måle noget, så er det jo også meget vigtigt, at man får nogle gode og retvisende resultater. Man kan finde forskellige modeller til måling af ph-værdier, så man bruger det helt rette og passende måleudstyr.