Den bedste sommerferie

Skrevet af den 23 nov, 2013 |


I august måned var jeg på en uges sommerferie med mine tre bedste veninder. Vi havde længe snakket om, at vi gerne ville tage på sommerferie sammen. Vi var alle på udkig for at finde en god og billig rejse til syden. Vi ville gerne et sted hen, hvor der var omkring 30 grader. Udover det ønskede vi os at bo i en feriebolig med pool og som lå i lækre omgivelser.

Vi endte i Spanien

Efter at have kigget på forskellige tilbud endte vi med at tage til Spanien. Vi bookede fly og en feriebolig Mallorca. Vi havde også overvejet feriehus Frankrig og feriehus Toscana. Feriehus Toscana var et rigtig dejligt feriehus og så ud til at ligge i pragtfulde omgivelser, men jeg var på sommerferie i Italien sidste år og ville gerne prøve noget andet. Valget stod derfor mellem feriebolig Mallorca eller feriehus Frankrig. Det var et svært valg, men vi undersøgte beliggenheden for de to forskellige feriehuse og var mest begejstrede for Feriebolig Mallorca. Efter at vi havde booket sommerferie fortalte jeg min mor at nu var sommerferien bestilt. Jeg viste hende de forskellige ferieboliger og feriesteder som vi havde kigget på. Man kan finde dem her Min mor var meget begejstret for feriehus Frankrig. Hun konverserede med min far og de blev enige om at tage til Frankrig på sommerferie. Jeg havde en rigtig god ferie med mine veninder. Ferieboligen lå rigtigt nok i fine omgivelserne og på ferien fik vi set en del seværdigheder som lå i nærheden. Da vi kom hjem fra ferie ringede jeg til min mor. Min far og hende havde ligeledes haft en rigtig god ferie.