Det sunde valg

Skrevet af den 5 dec, 2013 |


Mine venner går ligeså meget op i sundhed og og leve en sund livsstil ligesom jeg selv. Det er rart at vi har de til fælles, for ellers kunne vi l??be ind i mange forhindringer. Vi diskuterer ofte hvad sund mad er, og vi er alle blevet store tilhænger af low carb brød. Vi kan alle lide brød, men vi udemærket godt, at for meget brød ikke er godt for kroppen, fordi kroppen ikke må få for mange kulhydrater. Mine veninde fortalte mig sidst vi sås at de havde en fundet en god hjemmeside, hvor de forhandlede en masse forskellige former for low carb brød, og at vi bare måtte prøve dette low carb brød, fordi det både var sund mad og så smagte det ret lækkert. Jeg bestilte noget for denne hjemmeside, og syntes det smager yderst godt. Derudover bestilte jeg også nogle protein snacks, som jeg ofte bruger til min træning.

Bedre alternativ

Med sådan nogle protein snacks kan man nemt altid vælge det sunde alternativ. Når man har lyst til en snack, er det ofte noget usundt, men disse barer, er fyldt med protein, og når trangen til noget sødt og usundt kommer, kan jeg ofte bare spise sådan en protein bar, og så er jeg mættet af de søde smage, men denne bar indeholder rigtigt meget protein, som er godt for min krop, og derfor er det et langt sundere alternativ end slik og chokoladebarer. På samme hjemme side fandt jeg PASTA som er low carb, og fortalte det straks til mine veninder, og de fortalte at de allerede havde prøvet det og de ofte bruger det når de laver sund mad, eller en lækker pasta ret.