Du kan altså godt selv udskifte termoruder

Skrevet af den 27 dec, 2014 |


Hvis du har et eller flere vinduer i dit hus hvor glasset er blevet mat eller på anden måde er sværere at se igennem end da det var nyt, så skal du se at få skiftet de Termoruder der sidder i vinduet. Dels fordi det selvfølgelig er grimt og skæmmer dit hus, men først og fremmest fordi vinduer med gode Termoruder er en vigtig del af husets klimaskal, idet Termoruder er opbygget af flere lag af glas med lufttomme mellemrum mellem glaslagene, og det er disse lufttomme mellemrum der isolerer mod udefra kommende kulde om vinteren og varme om sommeren. Når vinduet er blevet mat er det et tegn på at vinduet er punkteret og det har dermed mistet sine isolerende egenskaber og er nu kun en beskyttelse mod regn og sne og anden nedbør.

Når man skal have skiftet en termorude er det nærliggende at tilkalde en glarmester, men faktisk er det en ret enkel operation, som enhver gør det selv mand nemt kan klare, såfremt han køber en god Sugekop og ellers giver sig god tid med opgaven. Hvis du er interesseret kan du købe alt hvad du skal bruge til rimelige priser på Interglas.dk
Interglas.dk

Opsætning eller udskiftning af Spejle er også en oplagt gør det selv opgave

Hvis du er træt af at badeværelsets spejle altid er duggede når du er færdig med at tage brusebad, er det helt oplagt at montere et varmelegeme på dine Spejle. Hvis du ikke ønsker at udskifte dine eksisterende Spejle med nye, vil du som regel altid kunne eftermontere et eller flere varmelegemer på de nuværende. Selve varmelegemet er en ganske tynd plade der leveres med en selvklæbende overflade der blot hæftes til bagsiden af spejlet. Derefter monteres ledningen i samme dåse som de lamper der formentlig allerede findes over vasken i badeværelset. Normalt forbinder man varmelegemet således at det tænder sammen med lyset.