Effektivt middel mod synlig hårtab

Skrevet af den 20 aug, 2015 |


Effektivt middel mod synlig hårtab

Man har sikkert forsøgt at finde det helt rigtige måd hårtab mænd online. Og det kan også være lidt af en udfordring at finde noget der rent faktisk virker. Denne metode kan redde mange mænd fra synlig hårtab. Man kan gå selvsikkert på arbejde eller i byen uden at gå rundt med skaldede områder på hovedet. Det er nemt at bruge, og holder længe. Metoden hedder Caboki. Caboki giver et synligt kraftigere hår ved hjælp naturlige plantefibre. Jeps, du hørte rigtigt… Vi taler om fibre, som faktisk giver et synligt kraftigere hår til mænd med hårtab.

Caboki fjerner skaldede pletter og gør tyndt hår fyldere at se på. Det er helt naturligt, og ser ikke støvet eller pudret ud. Det holder hele dagen, så fibrene blæser ikke bare af, eller vaskes af i regn og sved.

Du får ikke pletter på tøjet af dette produkt. Til gengæld får du et produkt som du kan bruge mellem hårvask, som går ind og lægger sig på hårstråene. Der er ikke noget syntetisk over produktet eller konserveringsmidler. Derfor fungerer produktet udemærket til selv sarte hovedbunde.

De naturlige plantefibreforbindes til håret, som bitte små magneter. På en måde føles håret meget tykkere, og man kan på den måde camouflere skaldede pletter eller tyndt hår. Plantefibrene kommer fra en plante af bomuldstype, som ligner hårstråenes struktur i sådan en grad, at du ikke ser det er plantefibre. Derfor holder caboki også hele dagen så dit hår forbliver kraftigt at se på uden at skulle tænke på hårtab mænd.

Caboki er det eneste produkt mod hårtab til mænd som er 100 % naturligt. Det gode ved dette produkt er netop også, at du ikke behøver at tænke på ubehag i form af kløende hovedbund. Du behøver heller ikke være nervøs for at din hårpragt pludselig forsvinder mens du står i baren eller danser i byen.