En god opfindelse

Skrevet af den 26 nov, 2013 |


For et par måneder siden var jeg til et foredrag, som omhandlede miljørigtige løsninger i danske hjem. Foredragsholderen fortalte om fordelene ved, at have små radiatorer som kører på infrarød varme. Infrarød varme er behagelig og er ikke ligeså skadelig for miljøet, som de former for varme som vi ellers bruger. Foredragsholderen viste også hvordan man kunne få gode varme sommeraftener på terrassen. Med sig havde han nemlig en model af en terrassevarmer, som kørte på el varme. Han reklamerede for den og prøvede at overbevise os om at ingen, med en terrasse, kunne leve uden sådan en.
Solamagicshop

Senere var jeg på café med min veninde

Efter foredraget tog jeg ned for at besøge min gode veninde. Hun foreslog, at vi skulle tage på café og drikke en kop kaffe. Da vi kom ned til caféen, var det begyndt at blive mørkt og også lidt små koldt, men min veninde syntes alligevel at vi skulle sidde udenfor. Jeg var ret skeptisk, da jeg syntes at det var ret koldt, men gik alligevel med på hendes idé. Tjeneren kom ud og tændte for en stor terrassevarmer som stod ved siden af mig. Den var akkurat magen til den med el varme som foredragsholderen viste til foredraget om miljørigtige løsninger i danske hjem. Vi sad på caféen i mange timer og jeg var meget overrasket over, at det slet ikke føltes som om vi sad ude en sen sensommer aften. Der var varmt omkring os og den store terrassevarmer med el varme skabte en meget behagelig temperatur. Tjeneren kom ud flere gange og spurgte, om vi havde brug for et tæppe, men vi kunne begge sagtens holde varmen.