En god ventilation er vigtig for indeklimaet i virksomheden

Skrevet af den 3 mar, 2015 |


I nogle virksomheder arbejder man med kemikalier og andre ting, som kan være med til at sætte sig i luften. De små partikler er ikke til at se, men man kan stadigvæk gå og indånde dem. Derfor skal man sørge for, at rense luften ofte, når man arbejder med sådanne ting. For det helbredsmæssige perspektiv, er det også vigtigt, at man får renset luften en gang imellem. Men for at man ikke hele tiden behøver rende rundt og støvsuge og lufte ud, så kan man få forskellige former for industri udsugning, som kan være med til at rense luften. Og det smarte er, at man kan sætte sin centralstøvsuger til at gå i gang automatisk, så man behøver ikke engang selv holde øje med, at den nu også går i gang, som den skal.

Produktet kommer an på rummets størrelse og kapacitet

Når man skal finde ud af, hvad for en form for rumventilation man skal have, er det meget vigtigt at man kigger på det rum, hvor ventilatoren skal sidde. For det første er det meget afgørende hvor stort rummet er. For hvis man sætter en centralstøvsuger op, og det er et rigtig stor rum, så er der brug for flere sugestationer. Er der modsat et lille rum, kan man godt nøjes med lidt mindre. Så for at man får den optimale dækning af sit rum, er det altså også vigtigt, at man finder ud af, hvad man har af behov. Det gælder også, når det kommer til hvor rent til skal være. For en centralstøvsuger kan nemlig suge partikler på forskellige størrelse, og her skal man jo finde ud af, hvor langt man gerne vil ned, altså hvor ren luften skal blive.

Det hele ordnes automatisk uden man behøver gøre noget

Det smarte ved at bruge sådan en form for industriudsugning er, at man ikke selv behøver holde øje med, hvordan er rum har brug for at blive luftet ud. Systemet sætter selv i gang, når det har nået den værdi, som man fra start har sat det til. Det kan enten være en grænseværdi for de forskellige partikler, der er i luften, eller når luftfugtigheden overstiger et eller andet bestemt. Så går systemet i gang, og man har uden at bemærke det arbejde videre med det man var i gang med, uden at man behøver bekymre sig om, at man sidder i farlig luft og indånder skadelige ting.

Få systemet lige her

Kunne man være interesseret i at vide noget mere omkring sådan en centralstøvsuger, eller se på nogle af de andre produkter, kan man kigge nærmere på hjemmesiden udsugning
. Her finder man lige det man skal bruge, og det kan endda også bestilles nemt og hurtigt online via hjemmesiden.