Badminton sæsonnen

Skrevet af den 28 nov, 2013 |


Nu er badminton sæsonen endelige startet igen, og jeg har glædet mig meget til at spille badminton igen. Inden sæsonen gik i gang tænkte jeg at jeg ville ud at købe nyt træningstøj så jeg var helt klar til den nye sæson. Jeg fik købt nogle nye tennissokker og en ny ketcher. Derudover fik jeg også købt nye sko. I den butik jeg købte det udstyr i, fandt jeg også nogle nye fjerbolde, som jeg bare måtte eje. Disse fjerbolde kunne fås til flere forskellige niveauer. Jeg købte en tre pakke, hvor jeg kunne få fjerbolde med hver sit niveau. Så nu når jeg skal i gang igen, glæder jeg mig til at afprøve dem. Jeg har hørt nogle af dem jeg spiller badminton med, at de også har købt disse Forza bolde, da de allerede har prøvet dem. Og de synes de er suverænt gode.

Kvalitets bolde

Man kan tydelig mærke at kvaliteten er meget bedre end, hvad jeg tidligere har anvendt. Stoffet der er rundt om bolden er det som gør afgør boldens hastighed, og derved ens niveau. Jeg synes at jeg kan bruge alle tre slags af disse Forza bolde, fordi mit niveau kommer an på, hvem jeg spiller sammen med. I min klub er det forskellige som jeg spiller med, da niveauet afhænger af hvem der møder op, så er de her bolde rigtigt fornuftige for mig, da jeg får mest muligt ud af min træning på grund af disse bolde. Jeg kan stærkt anbefale disse bolde til andre badmintonspiller, da de er af en god kvalitet. Jeg fik en pakke af disse bolde med nede i samme butik, hvor jeg købte mine nye sko. Og det var der jeg fik øjnene op for dem.