Fiks din mobil billigt i København

Skrevet af den 15 aug, 2015 |


Fiks din mobil billigt i København

Det er ikke sjovt, når man ved et uheld taber sin mobiltelefon og skærmen er knust i tusinde stykker. Heldigvis kan man i dag få det fikset til en god pris, uden at det tager lang tid. Faktisk kan en reparation af din ipad eller mobil gøres på omkring 30 minutter, hvis du tager ind forbi phone-rep.dk i København. Så kan du nyde en kop kaffe i mens du venter, eller ordne andre ting i mens.


Uanset hvilken model du har, kan du få lavet en Mobil Reparation eller iPhone reparation til en rigtig god pris. Du kan få udført alle slags reparationer på mobilen. De udskifter også din skærm og det er faktisk op til dig, hvilken kvalitet du vil have lavet den i. Det anbefales altid at få lavet en mobil reparation med OEM kvalitet. Det vil sige, at den skærm der kommer i din iPhone eller Android telefonen er i allerbedste kvalitet. Skærmen er lig med den originale, som du havde. LCD’en i skærmen er også original. Glasset er langt mere holdbart sammenlignet med A Grade kvalitet. Når du får lavet en reparation af iPad, iphone eller mobil reparation får du altid 12 måneders garanti.

Find mere om

Du er altid i trygge hænder, når du får lavet en mobil reparation eller . Phone-rep.dk er nemlig specialister inden for området og er uddannede iPhone teknikere. Derfor kan de udføre alle former for reparationer på iPhone eller iPad.

Har du en gammel telefon, som du gerne vil af med, kan du faktisk lave en god handel hos virksomheden. De tilbyder nemlig at købe din gamle mobil. Du kan besøge deres butikker i København og få vurderet din mobil. Det er helt uforpligtende, men du kan faktisk få et rigtig god tilbud. Leder du derimod efter en ny mobil, som ikker ligger til en alt for høj pris, kan du købe istandsatte mobiler i rigtig god kvalitet. Du kan reservere i op til 7 dage.