Flagstang til haven

Skrevet af den 7 jul, 2018 |Findes der noget smukkere, end Dannebrog der vajer i vinden mod en skyfri himmel på en varm sommerdag i Danmark? Et smukt flag som Dannebrog fortjener en holdbar flagstang, og de bedste og mest holdbare, er en flagstang i glasfiber fra Flagstangfabrikken.dk

Et super varersortiment

Med en flagstang udformet i glasfiber, får Dannebrog en smuk og holdbar stang at vaje på. Flagstængerne fra Flagstangfabrikken er lavet med kærlighed for håndværket, og en flagstang i glasfiber kan bestilles ud fra individuelle ønsker til eksempelvis sokkel eller knop, alt efter hvordan kunden ønsker sin flagstang. Ønsker man i stedet en mere traditionel flagstang i træ i stedet for en glasfiber flagstang, kan dette også imødekommes. Flagstænger i træ kommer direkte fra dansk fabrik og er både forarbejdet, behandlet og malet, når de kommer fra fabrikken og ud til kunden. Dette betyder, at hverken en flagstang i glasfiber eller en flagstang i træ kræver yderligere behandling, når den skal installeres hos kunden. Det gør det nemt, så man blot skal montere sin flagstang og lade dannebrog vaje; uanset om man har købt en flagstang i glasfiber eller en flagstang i træ. Udover en flagstang, kan der også købes tilbehør som eksempelvis Dannebrog, vimpler, sokler, knopper til flagstang samt Stander. Som noget ganske særligt, tilbyder Flagstangsfabrikken.dk også en flagalle, hvor adskillige flagstænger i enten glasfiber eller træ kan stå side om side og smukt lade Dannebrog blæse i vinden. Dette anvendes eksempelvis til strandpromenader, gågader eller andre offentlige steder, hvor man gerne vil tiltrække opmærksomhed.

En fabrik med traditioner

Hos Flagstangfabrikken.dk finder man en traditionsbunden virksomhed, som drives af 4 medarbejdere, der alle glæder sig til at tage imod bestillinger på flagstænger.