Fornyelse af haven med smukke hegn

Skrevet af den 2 mar, 2015 |


Fornyelse og forbedring af haven er moderne

Nogle kan godt lide at indrette deres stuer og værelser eller køkkener, og andre kan bedre lide at indrette terrassen eller altanen eller haven. Derfor er der stort udbud af ting til haven, samt en meget stor efterspørgsel efter hyggelige elementer til haven, for eksempel store og små krukker, små bænke, hyggelige plankeværk, raftehegn eller pilehegn samt ikke mindst blomster og planter i alle afskygninger. Blomster kan give masser af liv til haven. Man kan med fordel vælge at gruppere sine blomster farvemæssigt i stedet for at sprede dem ud over det hele. Det kan være en god ise at sætte de rødlige blomster samlet et sted, de mere orange og gule et andet sted og de lilla og lyserøde et tredje sted. Og så kan man sætte de stedsegrønne planter sammen også. Og så måske plante nogle bærbuske så man også får en nyttehave. Det sidste man kan gøre er at lave et lille område med krydderurter, som for eksempel purløg, koriander, persille og basilikum, da det er noget man kan have glæde af hver eneste dag og som faktisk samtidig også pynter rigtig meget i langt de fleste haver. En køkkenhave kan man også lave.

Danskerne elsker at omgive sig med smukke ting

Danskerne bruger flere og flere penge på deres boliger og haver end nogen sinde før: . Det gælder i særdeleshed også for haveelementer som raftehegn, pilehegn og plankeværk. Rigtig mange danskere har et Kilde: Alcatraz.dk
i haven til at lave små oaser i de store haver, men det behøver ikke være et raftehegn, det kan også være et plankeværk eller et pilehegn. Når man har et smukt hjem, som i virkeligheden er blevet et meget stort marked, så har folk også lyst til at gøre noget ud af de ydre omgivelser i haverne. Derfor kan et raftehegn eller et plankeværk være med til at gøre en have eller en park rigtig hyggelig. Det er sådan at store arealer tit ikke virker særligt hyggelige, så det handler om at man skal forsøge at lave nogle små oaser hvor man kan sidde og spise eller drikke kaffe eller bare sidde og kigge på naturen eller blomster og planterne.

Et raftehegn er en rigtig god måde at gøre det på, og det er et pilehegn eller et plankeværk også. På den måde anvender man nemlig naturen som en naturlig afskærmning, hvilket ikke ville være tilfældet hvis man istedet valgte et hegn eller rækværk af stål eller jern eller måske endda plastik. Det er bedre at bruge pileflet eller gamle træstammer og så anvende det til de ting som man har brug for.