Gode oplevelser på en aktiv ferie

Skrevet af den 6 mar, 2015 |


Har du hørt om kitesurfing? på en aktiv ferie med . Her har du mulighed for at prøve kitesurfing, trekking og mange andre aktiviteter på en aktiv ferie med enten familie, venner eller med din partner. Kitesurfing er det nye inden for aktiv ferie og det er en super sjov form for luftsport som alle kan lære og som mange har stor glæde af at prøve. Kitesurfing er både for store og for små og der er masser af introduktion til det inden man bliver kastet ud i det. Man kan faktisk kombinere aktiv ferie, trekking og kitesurfing, da det alle er ting der foregår udendørs. Derfor er det også en form for sport som dem der elsker udendørsliv og udendørsaktiviteter virkelig vil have glæde af.

Hvor skal man tage hen for at opleve en aktiv ferie?

På hjemmesiden kan du få inspiration til din næste rejse eller ferie, især hvis du er interesseret i at lave andet end blot at lægge på en strand eller ved kanten af en pool og drikke kulørte drinks. Det er der selvfølgelig ikke noget galt i, men det er der nogen der synes kan være en smule kedeligt. Derfor har gjort sig til eksperter og prodessionelle inden for aktiv ferie og de tilbyder blandt andet rejsemål hvor man kan prøve kræfter med kitesurfing og trekking.

Hvad er trekking i virkeligheden?

Der er nogen der tror at trekking bare er det samme som en gåtur men det er overhovedet ikke tilfældet. Trekking handler om at udfordre kroppens funktioner og ikke bare flytte fødderne. Man skal bruge sine knæ til at fjedre når man går af ad stejle klipper og ujævnt terræn og man skal bruge sine lårmuskler til at løfte kroppen op ad og fremad. Man skal nemlig virkelig bruge mange kræfter under en trekking tur fordi det er en udfordring i sig selv. Hvis man gerne vil gå en tur, så kan man selvfølgelig også det. Man kan derfor også godt tage på sådan en ferie sammen og lave hver sine aktiviteter.

Aktive ferie er blevet en meget moderne form for ferie og derfor kan mange have glæde af at lave ting sammen. Teambuilding er jo også moderne og populært og når man er på en aktiv ferie skal man tit og ofte samarbejde så man kan følges ad og udfordre naturen sammen. Mange vælger da også at tage til mange forskellige destinationer hver gang så man kan prøve kræfter med forskellige former for klima. Det er nemlig meget hårdere at gå op ad et bjerg hvis det er 40 grader varmt og luftfugtigheden er høj, end hvis der er en let frisk brise og kun 25 grader og skygge.