Her finder du mere omkring flexleasing

Skrevet af den 22 mar, 2017 |


flexleasing er en smart ordning, som man bringer i kraft i forbindelse med biler. Nogle spørger måske sig selv , og til det er der et meget simpelt svar. Registreringsafgiften er noget man betaler lige meget hvad, men i stedet for at skulle betale det hele på en gang, kan man i stedet for vælge at gøre det over flere gange. Det vil sige, at man kan dele det op i mindre rater, og det er bestemt også noget som giver dig mange flere muligheder.

Det er jo også derfra navnet kommet, at det hele bliver meget mere flexible når det nu er man vælger denne løsning. Det kan sagtens være at man har penge på lommen, men hvis man nu har trang til en større model eller måske et andet mærke kan det også være en god måde at gøre det på. flexleasing er helt klart en god spiller på markedet for leasing generelt, og det har givet mange flere muligheden for netop at få fat i den som man godt kunne tænke sig.

Sådan deler du regningen med dit arbejde

Der er rigtig mange kørende sælgere i dag, og det er for det meste også noget som bliver sponsoreret igennem virksomheden, dog er problemet ikke dette. Det er dog noget helt andet, når man skal efterlade bilen derhjemme og ikke kunne bruge den privat. Det er noget man kan få en stor både for, hvis det er man kører privat og ikke er registreret som det. Det er alt andet lige noget af det, som mange også får ørene i maskinen omkring. Det er ikke just sådan det fungere, og hvis det er du godt kunne tænke dig at kører i den privat også, bliver man nød til at anvende det man kalder splitleasing.

splitleasing er helt klart også en vigtig spiller, og med splitleasing kan man helt lovligt fakturere noget af regningen med virksomheden, og så kan du lige pludselig kører rundt i bilen uden at skulle have to i gang.