Hold festen i lokaler uden for virksomheden

Skrevet af den 13 feb, 2015 |


Mange virksomheder vælger at holde firmafest, konferencer, receptioner og andre former for fest uden for virksomheden. Det kan ofte have noget at gøre med besværet, der er med selv at skulle stå for sådanne ting. Nogle gange kan det at man holder fest, og have for meget påvirkning, på de medarbejdere, som måske ikke er med til reception. Og der er ikke nogen tvivl om, at det er meget nemmere, at holde firmafest i lokaler, hvor der er andre, der har sørget for at hele festen kommer på benene og stå. Så skal man dårligt bekymre sig om andet, end at sørge for gæsterne og at man selv har en god fest eller lærerig konference.

Mere passende omgivelser

Der er selvfølgelig også nogle tilfælde, hvor det virker mere passende, at man holde for eksempel konferencer uden for virksomheden. Det kan være at virksomheden slet ikke har lokaler den skal stille til rådighed. Måske virksomheden primært består af lager eller produktionslokaler. Det samme gælder hvis man skal holde receptioner for at hædre nogle i virksomheden. Her ville det igen ikke være så passende, hvis man stod i larmende lagerlokaler, mens man prøver at skabe en hyggelig stemning. Så for at gøre det hele nemmere, men også mere hyggeligt, så kan man altså vælge, at holde det i nogle eksterne lokaler uden for virksomheden.

0

Anderledes lokaler er også med til at skabe en anderledes fest

Og nogle gange kan det også hjælpe på stemningen til en firmafest, at man holder den i nogle lokaler uden for virksomheden. Fordi det ikke minder så meget om arbejde, har man måske og nemmere ved at komme ud af sine normale roller, og i stedet være lidt mere afslappet. I hvert fald hvis det er sådan en stemning som virksomheden går efter, at der skal være til fest. I forbindelse med julefrokoster og jubilæer, er der rigtig mange virksomheder, som benytter denne form for festafvikling. Det letter også mange af opgaverne, fordi man hverken står med madlavningen inden festen. Og der er heller ikke nogen, som bliver nødt til at blive efter festen, for at hjælp med at rydde op. En ren win win for alle medarbejdere.

Find de rigtige kontaktoplysninger lige her

Hvis man kunne tænke sig at vide mere, eller står man og skal holde noget, som kræver store lokaler, så er man velkommen til at give en forespørgsel på Firmafest
. Her kan man også læse mere omkring priser på at leje sådanne lokaler. Hvad der følger med, og hvad man eventuelt har mulighed for at købe til som ekstra.