Hvilke ferie foretrækker du

Skrevet af den 5 maj, 2018 |


Når jeg skal vælge ferie, er der mange ting, som spiller ind. Hvilken tid på året er det, og hvorfor skal vi på ferie. Men der er primært to forskellige former for ferie, som jeg gerne vil vælge imellem. Nemlig skiferie, og så solferie, som er den klassiske og den de fleste nok vælger. Men selvom jeg tager på solferie, så vil jeg stadigvæk gerne have, at der er et element af aktiv ferie i det også. For jeg elsker nemlig at være aktiv.

Jeg skal kunne røre mig

Så selvom jeg skal ned i varmen, og gerne vil ligge og stege. Så skal jeg også have muligheden for at kunne være aktiv i den periode, hvor jeg er dernede. Derfor vælger jeg også altid at bo på hoteller, hvor der er fitnesscenter, og hvor jeg derfor kan være aktiv der. Mange gange er det nemlig ikke til at lave noget uden for, fordi det er så varmt. Det kan jeg i hvet fald ikke holde til, fordi man ikke er vant til det.