Hyggelig indretning af hjemme med mange elementer

Skrevet af den 10 feb, 2015 |


Kender du 2have brugskunst? Det er moderne indretning og 2have brugskunst kan virkelig pynte ethvert hjem op på smukkeste vis og dermed skabe et cozy room. Et cozy room består af et rum hvor man både kan have det hyggeligt og skønt på samme tid. 2have brugskunst er bare enormt hyggeligt at have i sit hus. Det samme er havekrukker også. Havekrukker kan faktisk både indenfor og udenfor. Det er hyggeligt med havekrukker alle mulige stedet. Hvis man har noget 2have brugskunst og nogle havekrukker så er alt bare godt.

Indretning betyder meget i de nordiske lande

Når man indretter sig i norden er det tit og ofte med lyse farver og med masser af natur indendørs og udendørs. Man bruger for eksempel sten fra stranden og strandvaskede ting og sager. Det er ret fantastisk at se naturen komme ind i husene. Haven kan også blive pyntet med masser af naturlige materialer og det ser bare superhyggeligt ud. Det er naturligt og smukt og pænt alle steder.

Mange benytter også lejligheden til at købe nye møbler når de flytter i hus eller andre nye boliger. Så kan man med fordel vælge naturfarvede møbler eller ensfarvede møbler. Det er ikke en fordel at købe mønstrede møbler, men i stedet vælge kulørt og mønstret nips og dims og andre småting. Og så husk at bruge malerier og den slags. Og så også smukke tekstiler på gulvene som en form for buffer mod alt det ensartede gulv og de lidt kolde overflader som man hurtigt bliver lidt træt af. Brug farver i indretningen også på væggene og på gulvene og vær ikke bange for at gå all in med noget kulørt eller mønstret tapet på børneværelserne eller på soveværelset. Det giver en helt særlig hyggelig stemning og faktisk også giver en mere personlig indretning. Man skal bare kaste sig ud i det og nyde de nye anderledes omgivelser.