Indbrudstyve har allermest respekt for hjem med en privatalarm.

Skrevet af den 19 dec, 2019 |


Smadrede vinduer, gennemrodede skuffer og skabe og manglende værdigenstande. Sådan et hjem kommer ca. 30.000 familier om året hjem til efter at have været på sommer- eller juleferie ? eller blot på arbejde. Med i gennemsnit mere end 3 indbrud hver time døgnet rundt er Danmark det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud og tyveri.

Vi ved af erfaring, at indbrudstyve har allermest respekt for hjem med en privatalarm med døgnovervågning. De har nemlig ikke lyst til at blive hverken set eller hørt, så derfor går de oftest udenom hjem med alarmsystemer og videre til et knapt så sikkert hjem. Men når det er sagt, så er der også rigtig meget, man kan gøre selv for at beskytte sit hjem mod indbrud og tyveri. Jo flere forskellige tiltag man anvender, jo mere effektiv bliver indbrudssikringen.

Hjemmeautomation

Somfy Protect Hjemmealarm er et unikt Plug & Play alarmsystem, der skræmmer ubudne gæster væk allerede inden de kommer ind i dit hjem. Alarmsystemet er ikke kun lækkert og innovativt trådløst design, men også utrolig nemt at installere.

shop.somfy.dk

De eksklusivt designede enheder placeres nemt i dit hjem, da designet er så stilfuldt at du ikke behøver at skjule enhederne, som det er tilfældet med mange andre alarmsystemer. Somfy Protect Hjemmealarm kræver ingen faste installationer og kan let tages i brug, modsat mange alarmsystemer på markedet der kræver en fagmand til installationen. Denne udvidet Somfy Protect Hjemmealarmpakke indeholder et Indoor Camera, der giver dig mulighed for at følge med i hvad der sker i dit hjem uanset hvor du befinder dig i verden. Somfy Protect Hjemmealarmpakken, kan derudover udvides til at omfatte ekstra kameraer og sensorer.