Indretning af de nye værelser

Skrevet af den 15 feb, 2014 |


Der er netop lige kommet et kæmpe kasse ind af døren, og jeg har ingen anelse hvad der er i. Da den er leveret på min adresse, i min kones navn så føler jeg retten til at åbne den. Så jeg gik straks i gang med, at flå pakken op. Inde i den store kasse, var der et helt sæt af hvad der lignede nogle kæmpe byggeklodser. Det viser sig så, da jeg får pakket det hele ud, at det er en masse forskelligt boligtilbehør. Det viser sig så, at mine kone har bestilt en masse nyt boligtilbehør, som hun slet ikke havde fortalt om. Til at starte med, ville jeg selv finde ud af hvordan alt det her boligtilbehør skulle sættes sammen, og denne process tog mig hele eftermiddagen. Til sidst måtte jeg give op, og overtalte mig selv til at overlade det til min kone når hun engang kom hjem.

Endnu en overraskelse

Da jeg næste morgen vågnede op, var det til endnu flere overraskelser. Det viste sig, at min kone havde været ude og købe nogle ny designer borde. Jeg har ikke så meget forstand på det, men jeg ved i hvert fald at det var designer borde. Selvom jeg ikke er meget for det, så er det ret lækkert at have nogle designer borde i huset. Det giver lidt prestige, at kunne sige at man har det derhjemme. Efter at have drukket min morgenkaffe, så var jeg klar til at gå i gang med dagens arbejde. Inde på mit kontor var der endnu en overraskelse, der var kommet nyt design skrivebord. Jeg har altid ønsket mig et design skrivebord, så det var da en glædelig overraskelse, og jeg kunne nu arbejde i harmoni.