Invester din kapital i ejendomme

Skrevet af den 12 feb, 2015 |


Hvis du har overskydende kapital, så skal de jo investeres i et eller andet fornuftigt. Hvad der så er fornuftigt er der jo mange bud på, og desværre er det altid lettest at kigge tilbage og sige “jeg skulle have investeret i det eller det” men sådan virker verden jo ikke. En del investerer i aktier og/eller obligationer, men man skal jo altid huske at sprede sig over flere områder for at minimere sine risici. Obligationer er godt nok risiko frie, men til gengæld har de konstant faldende renter gjort at der ikke er nogen som helst forretning i at investere i dem længere. Derfor er det blevet relevant at se på investeringsejendomme hvor man dels har noget af blivende værdi, der formentlig vil øges over tid, og dels har en løbende forrentning af sin investering i form af husleje fra dem der benytter ejendommene.

Kontakt en erhvervsmægler og hør hvad der er af investeringsejendomme som kunne være relevante for dig at være med i. Der er jo ingen der siger at man skal have tyve millioner, klar så man selv kan købe en hele ejendom. En professionel erhvervsmægler vil ofte sammensætte et hold af investorer som sammen stifter et selskab der så opkøber og ejer flere forskellige ejendomme. På den måde deler man dels risikoen med andre investorer og man minimerer de tab der måtte komme undervejs. Hvis man kun har en enkelt ejendom er man jo mere sårbar i tilfælde af at der er perioder hvor det hele ikke er udlejet, eller hvis der kommer større udgifter til renovering eller andre forbedringer som ikke kan sendes videre til lejerne.

Traditionelt har ejendomsinvestering ikke været den raket der skabte pludselig rigdom fra den ene dag til den anden, men det har derimod altid været en god og sikker måde at anbringe sine penge, både på kort og ikke mindst langt sigt. Men kontakt selv en erhvervsmægler og få prospekter der beskriver de aktuelle muligheder.