Kiggede efter nye persienner på internettet

Skrevet af den 6 aug, 2013 |


Nu når sommeren endelig er over os, finder man også lige pludselig ud af, hvor dårlige ens gamle gardiner er. Den anden dag, da min veninde og jeg skulle se en film sammen, stod solen lige ind i TV skærmen, så det var umuligt at se noget. Men da jeg ville trække gardinerne fra, fandt jeg ud af, i hvor dårlig stand de egentlig er. Det er nogle gamle persienner, som jeg faktisk tror, hang i lejligheden da jeg flyttede ind, og det er altså 7 år siden nu. Derfor er det måske heller ikke frås at sige, at det er på tide med nogle nye. Derfor gik min veninde og jeg ind for at kigge på persienner på nettet.

Solsejl

Solsejl til at blokke solen ude

Vi kiggede rundt på de forskellige sider. Umiddelbart var der ikke så meget variation, da det jo bare var den standard hvide slags vi kiggede efter, troede vi. Men pludselig faldt vi over nogle solsejl. Som de fremgik på siden var de super fine, nemme at montere, og det bedste ved det hele er, at solsejl bestilles online og lige til døren. Så kan det da vist ikke blive meget nemmere. Jeg blev enig med min veninde om, at det skulle være løsningen for mig, og bestilte derfor nogle hjem i de rigtige mål til mine vinduer. I mellemtiden er jeg gået i gang med at pille de gamle ned, og gøre klar til at få de nye op.

Persienner