Køb crocs sandaler

Skrevet af den 27 maj, 2017 |


Køb dine sandaler og bliv klar til sommeren allerede i dag! Vejret er jo alligevel pænt varmt i maj, og de fleste er allerede begyndt at tage sandaler på, så hvad med at du også hopper i nogle? De nye crocs sko er mega fede, og er meget udbredt i år i danmark, så de fleste køber crocs når de skal ud og investere i nogle nye sandaler, køb crocs i dag og få dem leveret i morgen.

Her kan du læse lidt mere om sandalens historie.

Anvendelse og typer
Sandaler bruges, hvor klimaet er varmt. I Danmark hovedsageligt fra maj til september.
Lædersandaler, eller jesussandaler, er en form for sandaler, der er lavet af læder. I moderne tid er de kommet på mode omkring 1960, men de kan fortsat købes.

En mand med sandaler og hvide sokker.
Der er stærke meninger om man (især mænd) må tage sokker på i klipklappere og sandaler. Sokker i sandaler er ganske enkelt mere komfortabelt, da sandalerne så klistrer mindre til fødderne. Sokkerne mindsker muligheden for snavs, sand og småsten mellem tæerne. Specielt børn bør benytte sokker i sandaler, da mange sandaler af læder og kunststoffer indeholder mange skadelige kemikalier.

I middelalderen blev vendte sko udviklet med lukke af pinde eller fløs til at tilpasse læderet. Da Europa blev rigt og mægtigt, blev modesko statussymboler. Tåen blev latterlig lang og spids. Kunstnere skabte sko til rige kunder, og nye moder opstod. Til sidst opstod den moderne sko med randsyet sål. Fra det 17. århundrede havde de fleste lædersko sådan en påsyet sål. Til ca. 1800 var der ikke forskel på højre- og venstresko. Fra midten af det 20. århundrede kom gummi, plastik, andre syntetiske materialer osv. Det gav mulighed for at fremstille helt nye skotyper. Læder blev dog ved med at være materialet til fodtøj til fint brug. Men sportssko bliver lavet af intet eller meget lidt læder. Sålerne, der tidligere blev syet på i hånden, sys nu med maskine eller limes på.