Køb din e cigaret online

Skrevet af den 31 aug, 2015 |


Køb din e cigaret online

el cigaret
E-cigaretter har ignenem det sidste par gjort et kæmpe indtog på det danske marked. E-cigaretten er et elektronisk apparat, du tanker den op med nogle små kamre med væske i. Denne væske bliver varmet op af et varmeelement der er i apparatet, når væsken fordamper kan man indånde dampen og dermed opnå den ønskede effekt.

Væsken der befinder sig i disse kamre eller patroner kaldes E-væske eller E-Juice. Man kan få denne væske i mange forskellige udformninger der passer netop til dit behov. Det smarte ved denne form for måde at ryge på er at man kan tilpasse nikotin mængden så hvis du vil nedtrappe kan du helt præcist vælge hvor meget du vil ryge. Du kan også få med mange forskellige smagsvarianter der kan minde lidt om at ryge vandpibe.
Der har indtil nu ikke været reguleret på E-cigaretter markedet men det kommer der mere og mere af i takt med at forbrugerne bruger det mere og mere. I danmark var der i 2013 150.000 rygere af e-cigaretter.

Hvis du påtænker at prøve at ryge dette er der mange gode måder at starte på, det er ret billigt at komme i gang med og med påfyldning af cigaretternes E-juice eller E-væske kan du spare penge på dit cigaret forbrug når du køber online.

Du kan også tilpasse og bygge dit egen e cigaret apparat til præcis dine egne behov, hvor stærk du vil have fordamperen, hvilket mundstykke du selv foretrækker eller bare hvilken farve du bedst kan lide.

Hvis du netop står i en situation og skal bruge en ny e cigaret, reservedele til din nuværende eller måske bare noget e-juice – så tag et kig forbi hjemmesiden KC-Smoke.dk som er en fremragende ressource til netop dette. Det er et godt overblik på siden der gør det let for kunden at beslutte sig for et køb, der er også flere pakketilbud til startere.