Køkkenet – Her samles vi

Skrevet af den 12 nov, 2013 |


Mine forældre fik renoveret deres gamle køkken i 2011, men de syntes stadigvæk ikke det lever helt op til deres forventninger om et køkken. Deres drømme er et køkkenet, hvor vi alle kan være ude i på en gang. Hvor min far kan lave mad, og min mor hjælpe til, imens mine mindre søskende laver deres lektier stille og roligt i dagligstuen, uden alt for meget støj for køkkenet. Da de har haft en masse problemer med emhætten, og den støj, der kom derfra, har de besluttet sig for at ville få et nyt køkken. Spørgsmålet er så bare om de kan finde nogle billige køkkener, som de virkelig også bliver glade for i længden, eller om de skal få fikset et byg selv køkken projekt. Både min mor og far er meget handy, men de begge arbejder ufatteligt meget, så jeg ved ikke hvor sandsynligt et byg selv køkken er for dem. Men ideen synes jeg om. De sagde hvertfald sidst til mig, at de har valgt at undersøge nogle billige køkkener, og hvor meget de kan spare ved nogle billige køkkener i forhold til, hvis de skulle lave det hele selv.

Stor udsalg god kvalitet

Min far nævnte også i sidste uge, at de nu havde besluttet sig for at slå til når der en gang er køkken udsalg. Faktisk læste jeg i går, at der er køkken udsalg i alno i kolding, hvilket jeg synes ville være oplagt til dem, da de bor ret tæt på butikken, og derfor vil transporten blive billig, da de selv kan hjælpe med at hente det. Jeg er helt enig i, at det er vigtigt for et hvert hjem med et godt køkken. Det køkken man drømmer om, skal man også bringe til livs.