Kurser der giver kompetencer

Skrevet af den 10 feb, 2014 |


Jeg har på det seneste været inde på internettet hver dag for at sende mit sv rundt til en masse virksomheder i håb om at de måske ville have brug for mig i deres virksomhed. Men jeg har endnu ikke hørt noget, og jeg har nu været arbejdsløs i mere end tre måneder, og det er virkelig ved at gå mig på, at jeg ikke har et job. Det er hårdt at stå op hver dag, sætte sig ved computeren skrive en jobansøgning velvidende om, at der er lang vej til man får et job. Derfor har jeg på det seneste lagt det lidt fra mig, og i stedet for har jeg været inde på internettet og søge på en masse forskellige kruser for ledige, og jeg har fundet en masse sjove og spændende kurser for ledige. Nogle af dem er mere til interessser og hobbys, hvilket jeg synes lyder meget interesseret. Deriblandt har jeg fundet en kursus, som hedder indesign kursus. Dette indesign kursus er jeg utrolig begejstret for og jeg har meldt mig til.

Sjove kurser

Det her indesign kursus kan give mig en masse kompetencer indenfor opbygning af egen hjemmeside. Det er med til at forklare, hvordan man opbygger en god hjemmeside fra bunden, som skiller sig ud fra de andre. Det synes jeg lyder som lige noget for mig, og specielt fordi jeg længe har gået med drømmen om at lave min egen hjemmeside. Derudover fandt jeg også det her fotokursus, som jeg synes virkelig er et godt kursus. Da jeg læste om det her fotokursus inde på deres hjemmeside, som du kan finde ved at trykke på det her link (kildehenvisning), blev jeg med det samme fanget.