Lige flyttet til københavn

Skrevet af den 10 okt, 2013 |


Mig og en kammerat er lige flyttet til København, for ikke så forfærdelig lang tid siden. Det har altid været min drøm, at flytte over til Sjælland, da jeg hele mit liv har levet på Jylland. Så efter vi begge afsluttede vores sabbatår, tog vi den store beslutning og flyttede herover. Det mest normale er når man flytter er, at man fylder køleskabet op til randen. Mig og min kammerat har dog den samme svaghed for modetøj. Så i kunne forstille jer, at lejligheden var fyldt med modetøj. Vi fandt den bedste og den tilnærmelsesvis mest billig modetøj, da vi søgte på modetøj københavn. Det er også det, vi har fået vores første uge i det københavnske til at gå med. Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig nogensinde vil blive træt af modetøj på nettet.

En måned efter flytningen

Nu har mig og min kammrat boet på Sjælland i lige omkring en måned, og vi er så småt begyndt at hoppe over til noget mere varieret mad. Da vi næsten har prøvet alt modetøj i københavn. Hver evig eneste gang vi har haft gæster, så har den stået på modetøj. Vi er dog også begyndt, at få “klager” over vores madudvalg når vi har besøgende. Jeg tager det dog ikke så højtideligt, da det stadig er og altid vil være min yndlingsspise. Min største drøm er, at komme en tur til Indien, og virkelig prøve at smage de originale strik. Jeg har en opfattelse af, at her i Danmark er det kun halvdelen man får med. Men hvis man tager et smut til H&M, så vil man få hele oplevelsen med. Så mig og min kammerat er i gang med, at spare op til en ferie mod det Amerkanske.