Moderne lamper til loftet

Skrevet af den 18 dec, 2013 |


Mine forældre fik endelig solgt deres gamle hus ude på landet, og fået købt sig et nyt. der ligger meget mere centralt end det gamle. Samtidigt med de fik nyt hus besluttede de sig også for at udskifte deres gamle møbler til nogle mere moderne møbler. De var meget opsat på at det skulle være nogle møbler i dansk design, og at de skulle fokuserer meget mere på kvaliteten end på prisen. De ville gerne skabe et hjem, som de har lyst til at være i. De har fået sig nogle rigtige fine designermøbler, og jeg synes de passer perfekt ind til deres nye hjem. Det er blevet så flot. Sidst jeg besøgte dem, fortalte de hvordan de havde kommet frem til, at de gerne ville have designerlamper installeret også. Det syntes jeg var en god ide, så jeg hjalp dem med, at finde nogle gode steder på internettet hvor de kunne finde en masse lamper.

loftlamper

Ny indretning

På denne ene hjemmeside jeg fandt, var der rigtig mange gode tilbud på diverse lamper. Der var både billige, dyre, moderne, og det de ledte efter, nemlig designerlamper. De fandt ret hurtigt nogle designerlamper som lige var dem. de ville nemlig gerne have sådan nogle loftlamper, som var på denne hjemmeside. Det var et dansk design disse loftlamper. Og prisen var også fornuftigt. Derudover var disse lamper med sparepærer, så de var billigere i drift, end dem som de har nu. De har ofte fortalt mig, hvor vigtigt det er med nogle , som man er glad for og giver en god belysning. Det fortalte jeg dem så igen, og de blev enige om at købe det til deres nye hjem.