Ny port til bilen

Skrevet af den 1 nov, 2013 |


Min kone og jeg har i den seneste tid været ude og kigge på en masse forskellige garageporte. Først var vi egentlig meget enige om, at vi gerne ville have rulleporte. Både fordi vi har haft rulleporte før, og så er det også bare super smart. Men efter at have kigget på forskellige garageporte og sammenlignet porte priser, så er vi kommet frem til, at det nok ikke bliver sådan en i første omgang. Hvis vi finder en helt ekstra ordinær god pris, kunne vi dog godt overveje rulleporte igen. Nu har garageporte jo også meget med udseende at gøre, og der er sådan en måske flottere end så mange andre. Men nu er jeg efterhånden blevet træt af, at tage ud og kigge på de mange forskellige porte. Så nu har jeg tillagt mig en lidt mere doven stil, hvor jeg sidder og kigger på de dem hjemmefra på computeren.

Gode priser

Når jeg sidder og kigger på det derhjemme, synes jeg også, at det er meget lettere at sammenligne porte priser. Jeg har faktisk lavet mig et skema, hvor jeg har puttet billeder af de forskellige garageporte ind i, sammen med priser og ekstra funktioner der følger med. På den måde er det nem og hurtigt for mig, at danne mig et overblik. Og det har vist sig at være rigtig smart, hvis jeg sidder og henter tilbud ind fra konkurrende firmaer. Min nye favorit er en hjemmeside, hvor jeg har fundet sådan nogle fine muligheder. se de mange flotte porte her og find selv en, som du kunne tænke dig. Deres priser er også til at handle med, så hvis du finder en, vil det jo bare være en ren win-win.