Nyt eller brugt

Skrevet af den 18 maj, 2015 |


Billigt House Doctor Online

House doctor – så er hjælpen nær

Har du ikke den store indretningsevne, så frygt ej hos house doctor er hjælpen nær til at finde inspiration og hjælp til dit hjem.
house doctor kommer og kigger på din bolig og ser hvilken medicin der er behov for, for at du får den rigtige stil og indretning som netop passer til dig og din personlighed. så frygt ej, hjælpen er på vej.

Nips eller brugskunst

i mange hjem er der både nips og brugskunst, mange mænd vil sige at det er kun kvinder der gider det med nips og brugskunst, men det passer dog ikke rigtig, nips kan være alt fra et vildsvins hoved på væggen til en vase med blomster. brugskunst kan være alt fra et Picasso maleri til en arne Jacobsens stol eller den franske stil. det er op til en selv hvad du synes er nips og brugskunst.

Find dit sande jeg ved indretning

når du skal til indrette dit hjem, vil folk kunne se hvem du er, på din stil. Din stil siger mere om dig end man bare lige går og tror, den kan fortælle hvad du kan li af farver og om du er den vilde type eller om du er til en god bog på sofaen.
din stil kan være meget klinisk hvor der er åben og meget lyst, den kan være mørk med mange møbler eller måske er den farverig med mange Pang farver og møbler med striber og tern.

Boligprogrammer

Det er jo lige før vi drukner i boligprogrammer i fjernsynet, men det giver en rigtig god inspiration. det kan være du ser “fra skrot til slot” og finder din inspiration der, og faktisk selv går i gang med at bygge, netop fordi du har set det på tv. Vi lader os inspirere meget af det der bliver vist i tv’et i dag og det er alt fra boligprogrammer til madlavning.

Genbrugsmøbler

Det er efterhånden ikke nogen skam, at gå ned i en genbrugsbutik og købe sine møbler, faktisk er det blevet meget moderne og have en sofa stående, som er købt hos frelsens hær og røde kors. Det var før i tiden nærmest en tabu, hvis man havde været i en genbrugsbutik, hvor på at i dag er det blevet top moderne med retro i stedet for, de dyre nye møbler. Hop ned og se hvad der er, måske bliver du overrasket.