Overrask med wallstickers derhjemme

Skrevet af den 6 aug, 2022 |


Og vi mener ikke bare, at du køber nogle fra https://smartstickers.dk/, som du så har liggende og lettere undskyldende spørger, om det er okay, at du sætter op derhjemme.
Det bliver også en tam overraskelse, hvis du du spørger om lov først, når det egentlig skulle have været noget, som man kunne se opsat, når den anden kom hjem.
Du er måske bange for, om det er noget, som der kan komme af igen sådan lige hurtigt, men sådan nogle stickers her er netop beregnet til at kunne sidde på mange overflader, og så kan man hurtigt tage dem ned igen, men derfor falder de heller ikke ned af sig selv – de er nemlig helt perfekt af den grund!
Derfor er der også mange, som der løbende udskifter de stickers, som de har derhjemme, når du kommer frem til, at de enten ikke fungerede, eller de bare godt kunne tænke sig at have andet hængende.
Så hvis man endelig får at vide, at idéen ikke passer ind, så kan man altid tage dem ned, men man har vist initiativ, og sammen kan man finde på noget, der passer bedre ind.

Sådan nogle wallstickers er en god gave

Det er nemlig en gave, der på en og samme tid er meget klassisk, men som der også er lettere utraditionel, så man får det bedre fra begge verdener.
Det bliver hurtigt kedeligt at komme med blomsterne og chokolade, og udover at det kun er noget, som der fungerer for den ene person, så er det også noget, som der er hurtigt væk.
Det er da skønt, at man kan få noget så billigt, der fylder så meget og kan give en livsværdi ved at se på det igen og igen.
Sammen kan man så blive inspireret til, hvad man ellers vil have hængende af wallstickers, og hvor de skal hænge henne.
Og som sagt er det slet ikke besværligt at udskifte dem, hvis man senere hellere vil have nogle andre.
Foreslå andre den samme gaveidé, hvis de er kommet lidt på bar bund med, hvad de skal give.