Sælg din gamle skrotbil til autoophug København

Skrevet af den 16 sep, 2016 |


Hvis man ejer en gammel bil, som ikke kan køre mere eller som ikke kan gå igennem syn, så skal man overveje at sælge den til autoophug København. På hjemmesiden skrothovedstaden.dk kan man læse meget mere om, hvad man kan forvente, når man handler med firmaet. I firmaet køber de den gamle bil og giver en ganske fornuftig skrotpræmie for bilen. Hvis bilen ikke kan køre mere, så tilbyder de i firmaet at komme og hente bilen inden for få timer efter at man har kontaktet dem. Desuden vil man opleve at få en rigtig god service, da firmaet er kendt for at være loyale og troværdige.

Pas godt på miljøet

Ikke nok med, at man kommer af med sin bil på en hurtig og nem måde og til gengæld får en god pris for den gamle bil, igennem handlen er man også med til at skåne miljøet. Autoophug amager sørger nemlig for at genbruge de dele af bilen, som er intakte og bortskaffer de defekte dele forsvarligt. Hvis man er på udkig efter en del til sin bil kan man derfor også kigge efter autoophug københavn reservedele. Måske ligger de inde med lige netop den reservedel som man mangler.

Glem alt om det administrative

Udover de fordele som allerede er blevet opremset, så søger de i firmaet også for at afmelde forsikring og nummerplade. Det eneste man derfor skal gøre er at kontakte autoophug sjælland for at aftale hvor og hvornår de skal hente bilen og derefter behøver man ikke at foretage sig noget. Det er nemt, hurtigt og enkelt.

Tag kontakt til firmaet

Hvis man har en defekt bil holdende og ikke ved, hvad man skal gøre med den, så kan man med fordel kontakte firmaet og høre, hvad de kan tilbyde for bilen. I firmaet gør de meget ud af deres kundeservice og man er derfor til hver en tid velkommen til at kontakte firmaet og få en uforpligtende snak.