Sæt dit firma på landkortet

Skrevet af den 20 nov, 2015 |


Du har startet et firma op det er helt genialt. Du kunne tjene kassen på det og du er meget optimistisk omkring hele projektet. Du har det hele på plads og er kommet godt igang, men noget siger dig at der burde ske mere end der gør. Du ved det ville få succes hvis bare folk vidste hvad de gik glip af, men det gør de ikke. Der skal mere reklame til simpelthen. Det kan være svært at vide hvor man lige skal henvende sig og det er ikke sådan lige at google sig frem til. Heldigt for dig kommer der her et rigtig godt forslag. “Jaja, den hopper jeg ikke på” tænker du så? Men læs nu bare videre, det kan ikke skade noget og så lang tid tager det jo ikke. Der er ingen der siger du SKAL gøre noget bare fordi du læser om det. Selvom du nok burde overveje det.
I hvert fald er der mange mulige for at få lavet reklamer, ,men det gælder også om ikke at gøre mulige kunder irriterede. Reklametryk.dk laver reklamer som er anderledes, som er ligepræcis sådan som du gerne vil have dem til at være. Plakater er f.eks. en nem måde at fange folks blik når de går på gaden eller tager offentlig transport.

Reklametryk.dk laver for eksempel fantastisk flotte hæfter, som simpelthen er ideelle til uddeling ved møder, fra båsen til en messe, hvor du også kan sprede budskabet om din virksomhed, eller til kunder så de for øjnene op for hvad du ellers kan tilbyde. Hæfterne bestemmer du selv hvordan skal laves. Antal sider, omslag, indhold osv.

De laver også ting som postkort og kuverter. Det kan virke underligt, men det er en rigtig god måde at skabe kendskab til dit logo eller et bestemt produkt du sælger.

Hvis der er noget, der har fanget din interesse eller du vil se på andre produkter så læs mere om reklametryk.dk. Siden er meget nem at dirigere rundt i og overskueligt sat op. Du finder hurtigt ud hvad der lige passer til dig og måske er du heldig at ramme en af deres mange rabatter.