Sæt gang i festen med DJ

Skrevet af den 19 aug, 2015 |


Sæt gang i festen med DJ

Man kan ikke have en fest uden musik Når du skal til at arrangere en firmafest, er musikken derfor et rigtigt vigtigt indslag. Musikken sætter nemlig feststemningen i gang, og det gælder naturligvis også, at spille det musik som folk kan lide at høre.

Når du vejler at leje en dj, kommer du til at være i tæt dialog med dj’en om, hvilke ønsker og behov I har til festen. Det er derfor også vigtigt, at få snakket om hvilke genre, I godt kan lide at høre, så dj’en sammensætter det musik, som I gider høre.

Du kan leje en mobildiskotek. Hvad er lige præcis et mobildiskotek? Ja, det er alt det man kan forvente til en fest. Det er hele setuppet med højtalere, lysshow, dj mixerpult og en professionelt dj, som kommer og laver en fest til jeres arrangement. Dj’ens fornemmeste opgave er, at få alle folk ud på dansegulvet, derfor må man gerne komme med musikønsker, og der tages også i mod ønsker i løbet af aftenen-

Lej dj her

Når du har snakket med dj’en om ønsker og aftalt en dato for hvornår han skal komme til jeresfirmafest og fyre op for en fest, vil der blive lavet en kontrakt inden aftenen. Faktura bliver sendt som brev eller elektronisk efter ønske. Her kan du

De fleste er allerede igang eller skal til at i gang med at arrangere en julefrokost, og her er en dj ikke nogen undtagelse. Julen er altid en travl og hektisk tid med masse arrangementer. Vil du være ude i god tid, så lej en dj til julefrokosten allerede nu. Der er flere forskellige dj, som hver har deres kompetenceområder på forskellige genre og musikarter, derfor kan man få en dj, som passer lige til den rette stemning til julefrokosten. Musikdj.dk har stor erfaring med at leje deres dj’s ud til julefrokoster, og ved derfor også hvad der skal til fra planlægning til selve arrangementet.