Sejt tilbehør til mobilen

Skrevet af den 19 sep, 2013 |


For et år tids siden cirka købte jeg mig en iphone 5. Men da jeg ikke er særlig teknisk, har jeg aldrig rigtig fået investeret i noget iphone 5 tilbehør. Det kan måske også have noget at gøre med, at jeg ikke har nogen som helst forstand på iphone 5 gadgets, eller elektronik generelt. Og så synes jeg tit, at det er lidt pinligt at stå nede i butikken og kigge på forskellige iphone 5 tilbehør, fordi jeg oftest slet ikke ved, hvad det er til. Og jeg skal i hvert fald slet ikke rode mig ud i at spørge om hjælp. Men så her den anden dag, da jeg var ovre ved en veninde, viste hun mig noget ipad mini tilbehør, som hun havde købt på nettet. Og så blev jeg lige pludselig meget interesseret. Hvis man kan købe iphone 5 tilbehør på nettet behøver jeg jo ikke møde op i butikken, og udstille mig selv. På nettet kan man også sidde i fred og ro og læse om de forskellige produkter.

mobil tilbehør

Nu vil jeg også blære mig

Hvad der fangede mig ved min veninde var, at hun i hvert fald heller ikke har forstand på ipad mini tilbehør. Så hvis hun kunne finde ud af at bestille, installere og blære sig med hendes nye tilbehør, ja så kan jeg i hvert fald også. Derfor fik jeg da også den hjemmeside, som hun havde været inde på. Hun sagde nemlig også, at de havde en masse fede iphone 5 gadgets. Og det var jo lige det jeg skulle bruge, så derfor tænker jeg, at jeg skal hjem og kigge på det. Også bare fordi, at jeg gerne vil kunne blære mig over for min veninde med mit nye tilbehør, på samme måde som hun blærede sig over for mig. Men det kræver jo lige, at jeg selv ved, hvad det går ud på først.