Shopper tøj fra sisters point på nettet

Skrevet af den 5 aug, 2013 |


Jeg har på det seneste købt rigtig meget sisters point tøj online. Både fordi jeg har været heldig at finde det til nogle rigtig gode priser, og så også fordi, jeg bare er blevet helt vild med sisters point. De har virkelig mange flotte styles, som jeg bare må eje. Jeg er generelt rigtig glad for tøj og mode, og bruger derfor også rigtig meget tid og penge på det. F.eks. bruger jeg minimum to timer om dagen på at læse blogs og andre ting omkring mode. Så derfor kan jeg oftest også godt have en tendens til at skulle købe alt det nye, som selvom jeg måske ikke ligefrem står og mangler det. Det jeg mangler er billige veste til byen.

Udsalg på nettet er det bedste

Det var også grunden til, at jeg den anden dag, som til at købe en masse ichi tøj.

Da jeg var inde at læse en af mine sædvanlige favorit blogs, henviste hun til et ichi udsalg, hvor hun selv havde fundet en masse lækkert tøj. Det var dog i Herning, og da jeg selv bor på Amager, er det en smule langt at tage. Derfor var det ekstra nice, da jeg fandt ud af, at de også solgte deres ichi tøj online. På den måde kunne jeg altså stadig være med i udsalget, selvom jeg ikke kunne være der rent fysisk. Det endte jo så bare med, at blive dyrt for min pengepung i stedet for. Men nu er jeg så til gengæld en masse nyt fint tøj rigere. Og en masse david jones tasker.

David Jones Tasker