Tag på musikefterskole på Frøslevlejrens Efterskole

Skrevet af den 13 aug, 2018 |


Hos Frøslevlejrens Efterskole kombineres de boglige fag med de kreative fag. Uanset om man skal i 8., 9. eller 10. klasse tilbyder Frøslevlejrens Efterskole en række spænende kreative grene, som alle tilsigter at gøre den enkelte elev klar til sit videre uddannelsesforløb efter folkeskolen.

De forskellige grene

Musikefterskole er med rette, hvad Frøslevlejrens Efterskole kan betegnes som. Udover musiklinjen tilbyder skolen også en danselinje og en teaterlinje. På musiklinjen har man både mulighed for at udforske musikken gennem sang og instrumentspil, men også som dj og producer. Skolen har eget lydstudie, og det er sågar muligt at få soloundervisning i instrumentspil. Er man mere til sang, kan man udforske både solosang og korsang. På danselinjen er der rig mulighed for at få rørt sig og udtrykt sig kropsligt gennem dansen. Der vil være undervisning fra skolens egne lærere samt gæstelærere. Teaterlinjen arbejder med skuespilsteknik, mimik, stuntteater og meget meget mere. Mulighederne er mange, og der er således nok at vælge imellem, hvis man gerne vil kombinere sin sidste del af folkeskolen med kreativitet og kreativ læring.

Den bogligt faglige del?

Udover den kreative del som er skolens vartegn, er der også den obligatoriske boglige folkeskoleuddannelse, med de fag man kender fra den ‘almindelige’ folkeskole. Hos Frøslevlejrens Efterskole er det boglige i højsædet, og er således en vigtig del af hverdagen på skolen. Ligesom i folkeskolen tilbydes alle elever 9. klasses og 10. klasses afgangsprøver. For elever i 10. klasse gælder det, at man i stedet for den almindelige afgangsprøve for 10. klasser i stedet kan vælge et afgangsprojekt.

Vil man gerne vide mere om efterskolen, kan man på udvalgte søndage besøge skolen og få en snak med både elever og ansatte. På hjemmesiden Fle-skole.dk kan man indsende en kontaktformular, hvorefter skolen vil kontakte en hurtigst muligt herefter.