Tag ud og spil golf

Skrevet af den 2 mar, 2015 |


Golf er en fantastisk sport, da den er udendørs, og både kan dyrkes af amatører og professionelle spillere. Golf kan spilles i hele Danmek, både på alminde klubber, men også på skoler. Golf er en sport som går lang tilbage i historien, men man ved ikke helt præcis hvor langt. Spillet stammer oprindeligt fra Skotland, det var her de første rigtig klubber blev dannet, og her efter har det spredt sig til resten af verden. Golf er en interessant sport, da den kan spilles på flere forskellige måder. De mest kendte måder, er slagsspil og hulspil. Slagsspil er hvor man tæller samtlige slag sammen på alle huller. Og den person som har færrest slag, har vundet spillet. Den den type er hulspil. I hulspil gælder det bare om at vinde flest huller. Under disse to forskellige typer golf spil, findes der også forskellige typer regler indenfor. Derfor kan det være en rigtig god ide, at findes ud af hvor for nogle regler man går ud fra, inden man går igang med spillet. Men det mest typiske spil, for afslappet spil for amatører, er med reglerne stableford.

Birkemose Golf Club

Et af de steder man kan spille golf, er Golf i Kolding på Birkemosegolf. Birkemose Golf Club er en af Danmarks yngste klubber, som blev stiftet i 2001. Her udbyder centeret 2 baner, en 9 hullers Pay and play golf bane, som er åben for alle. De har også en 18-hullers bane, dog er der adgangskrav på denne bane. Men hvis man ikke opfylder adgangskravene, må man vælge Pay and play golf banen. Denne golf bane, er også super god, og udfordrene. Denne bane kan spilles af alle, på den måde er den indrette således at alle kan være med til sporten.

Bliv medlem

Vil man gerne vil medlem af Birkemose Golf i Kolding Club, er der flere muligheder for et medlemskab. De tilbyder 6 forskellige medlemskaber. Så her handler der bare om, at finde det, som vil passe bedst til ens behov. Det kommer også an på hvor meget tid man til bruge på sporten, samt penge. Hos Birkemose erhvervs golf
, kan man også spille . Hvor man kan tage sin virksomhed med på tur, ud og spille golf. På deres hjemmeside, kan man læse meget mere om dette.

Birkemose Restaurant

Udover at spille golf på Birkemosegolf Club, kan man også gøre det til en rigtig hyggelig udflugt. For sammen med Golf i Kolding, så de en dejlig restaurant, man kan komme ind og spise på, efter man har været ude hele dagen og spille golf. Restaurant Birkemose er kendt for udsøgt lækkert mad, der kan give en god afslutning på en dejlig dag. Hvis man er interesseret i at høre mere kan man gå ind på deres hjemmeside, og læse mere om det.