Til fest hos min venindes studiekammerat

Skrevet af den 29 okt, 2013 |


I fredags var jeg til fest sammen med min gode veninde. Min veninde går på universitetet sammen med en dreng som havde inviteret os med til hans 21-års fødselsdag. Til festen var der enormt mange mennesker. Min veninde og jeg fik lov til at prøve fødselarens el smøg. Han kom selv og introducerede den til os. Han fortalte os om, hvor smarte de nye e cigaretter med nikotin er. Hans prøvede at overbevise os om, at de er mindre skadelige for kroppen end rigtige cigaretter er. Derudover skulle de også være bedre for miljøet. Vi prøvede begge hans el smøg. Da han var gået sammenlignede vi rigtige cigaretter med e cigaretter med nikotin. Det var den samme fornemmelse man han havde i halsen efter at have røget, men hans el smøg føltes dog alligevel bedre i kroppen. Vi kunne ikke helt finde ud af, om det var indbildning, eller om der faktisk var noget om snakken. Vi røg igen og denne gang var vi begge overbeviste om, at min venindes studiekammerat havde ret.

el smøg til rigtigt gode priser

På jagt efter en e cigaret

Dagen efter festen mødtes jeg med min veninde nede i byen. Hun ville finde en butik, hvor hun kunne købe en e cigaret. Vi fandt en butik og udvalget var stort. Vi snakkede med ekspedienten og hun sagde, ligesom min venindes studiekammerat, at rygning på denne facon var meget sundere end almindelig rygning. Hun viste os forskellige slags. Man kunne få dem i et utal af farver og mønstre. Nogle med prikker, andre med tern og skrift. Min veninde vagte en meget enkel en i sin yndlingsfarve lilla. Hun købte sin e cigaret og vi forlod butikken. Så snart vi havde forladt butikken pakkede min veninde sit nye køb ud af posen. Hun hev den ud af posen og ville ryge med det samme. Hun så ligeså begejstret ud, som hun havde set ud til festen.