Tilbud på dele til din bil

Skrevet af den 30 dec, 2013 |


Min gode skolekammerat er uddannet mekaniker og den dag i dag har han sit eget værksted, hvor han han tre mand ansat. Han har en stor kundekreds, og meget populær i byen, da han gør sit job rigtig godt. Når jeg har problemer med min bil, kommer jeg altid ned til hans værksted. I sidste uge havde jeg en del problemer med mine autodele. Det er så irriterende når der er problemer med autodele, fordi jeg netop ikke selv kan finde ud af sådan noget med biler, derfor har jeg ingen anelse om, hvad jeg skal gøre. Jeg er rigtig glad for at jeg har en god ven, som er mekaniker, og som vil hjælpe mig, når jeg har problemer med mine autodele. Han sagde at han gerne ville undersøge, jeg skulle bare komme ned med bilen i værkstedet og så ville han sætte en af de ansatte til at se på det. Imens kunne han og jeg drikke en øl og tale om gode gamle dage.

mange skoda reservedele

Forhandler online med gode tilbud

Min kammerat fortalte mig at mine autoreservedele var forældet, og at han mente jeg skulle få udskiftet de gamle autoreservedele til nogle helt nye. Han havde været inde på internettet for at finde en online forhandler, som havde nogle gode tilbud som egnede sig til min bil. Han fandt nogle audi reservedele hos denne forhandler, som passede perfekt til min bil. Han fortalte mig at på denne hjemmeside var der uhyre mange tilbud på nogle reservedele til bil, og han syntes jeg skulle tage derind og kigge en gang. Det gjorde jeg så, og derinde fandt jeg nogle billige audi reservedele, som var de samme audi reservedele som min kammerat havde anbefalet mig.